Financiele planning

Op deze pagina vind u hulp bij het maken van een financiële planning, een voorbeeld van een planning en eventuele software die u kunt gebruiken bij het maken van een planning.

Waar kunnen we u mee helpen?

Persoonlijke financiele planning

Hier vind u een persoonlijke planning

Zakelijke financiele planning

Hier vind u een zakelijke planning voor uw onderneming

Planning voorbeeld

Hier vind u een voorbeeld van een planning

Waarom taxey?

Een financiele planning zorgt voor rust over uw toekomst en geeft u inzicht over uw financiele positie zodat u met gerust hart kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven. Neem daarom contact met ons op

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het maken van financiele planningen

Persoonlijk

Wij zorgen persoonlijk voor uw planning

Waar moet u beginnen met uw financiele planning?

stap voor stap

Een financiele planning hoeft niet vol te staan met moeilijke termen, maar moet wel duidelijk en gemakkelijk omschreven zijn zodat u zelf controle krijgt over uw financiele situatie. Daarom zijn dit stap voor stap de onderdelen die uw financieel plan vormen voor nu en voor de toekomst.

1

Inventariseren

Hoe staat u er nu voor?
2

Doel

Wat wilt u bereiken?
3

Belangrijk

Waar moet u rekening mee houden?
4

Het plan

Alle informatie op 1 plek om u te helpen

GRATIS orientatie gesprek?

Misschien zelfs met een kop koffie.

Waar bestaat een financiele planning uit?

Wat is uw doel voor de lange termijn?

Het is moeilijk om te zien wat er in de toekomst op u te wachten staat, maar misschien wilt u eerder stoppen met werken? Wilt u blijven wonen in uw huidige woning? allemaal factoren waar u rekening mee kunt houden in uw planning

Maar misschien zijn er nog andere zaken zoals een eigen bedrijf dat u heeft of wilt u iets schenken aan uw kinderen. In uw planning houd u hier rekening mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waar moet u rekening mee houden?

Belasting betalen hoort er nu eenmaal bij en ook bij het maken van uw financiele planning. Rekening met belasting houden in uw planning is een verstandige keuze. Van erf en schenk belasting tot inkomsten belasting over eventueel vermogen.

Hoe staat u er op dit moment voor?

Het begint allemaal met inventariseren van uw huidige situatie zo dat u goed weet hoe u er voor staat en misschien nu al voordeel kunt behalen uit bepaalde keuzes. Zoals het eerder schenken van vermogen aan kinderen of beleggingen anders indelen.

Na de huidige situatie in kaart te hebben is het goed om te kijken wat dit vermogen voor u gaat doen in de toekomst.

Waar bestaat een planning uit?

Uw financiële situatie is een persoonlijke kwestie die u niet zo maar met iedereen wilt delen. Daarom is het opstellen van een planning een persoonlijke aangelegenheid. Kies daarom voor een financiële partner waar je vertrouwen in hebt. Samen met een deskundige kun je een financieel plan opstellen.

Dat financieel plan bestaat uit een inventarisatie van uw huidige situatie, aanbevelingen om uw huidige situatie te verbeteren en een plan voor de komende periode om uw financiele toekomst veilig te stellen. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen in het leven en veilig voelen over uw financiele situatie voor nu en later.

Hulp nodig met uw financiele planning?

of andere financiele vraagstukken, neem contact met ons op!

Email

Reactie binnen 1 dag

Whatsapp

Reactie binnen 6 uur

Of via dit formulier :